Kullanım Sözleşmesi Ve Şartlar

Kullanım Sözleşmesi ve Şartlar

1. Giriş

Bu kullanım sözleşmesi ve şartlar (“Sözleşme”), hea.web.tr (“Site”) tarafından sunulan hizmetlerin ve dijital ürünlerin kullanımını düzenlemektedir. Bu Siteyi kullanarak, bu Sözleşmeyi okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi beyan etmiş olursunuz.

2. Hizmetler ve Ürünler

hea.web.tr, aşağıdaki hizmetleri sunmaktadır:

  • Google Haritalar SEO Hizmeti
  • SEO Yazılımları

Bu hizmetler ve yazılımlar dijital ürünler olarak sunulmakta olup, internet sitesi üzerinden satışa sunulmaktadır.

3. Kullanım Koşulları

3.1. Siteyi kullanırken, geçerli tüm yasa ve yönetmeliklere uymanız gerekmektedir.

3.2. Sitenin içeriğini veya sağladığı hizmetleri kötüye kullanmamalısınız. Kötüye kullanım durumunda, hizmetlerimizi sonlandırma hakkımız saklıdır.

4. Satış ve Ödeme

4.1. hea.web.tr üzerinden yapılan tüm satışlar dijital ürünlerdir. Siparişinizi verdikten ve ödemenizi yaptıktan sonra, dijital ürünlere erişim sağlanacaktır.

4.2. Ödeme işlemleri, belirlenen yöntemlerle yapılmalıdır. Ödeme alındıktan sonra dijital ürünlere erişim hakkı tanınır.

5. İade Politikası

5.1. hea.web.tr üzerinden satın alınan dijital ürünler için iade mümkün değildir. Dijital ürünlerin doğası gereği, teslim edildikten sonra iadesi veya değişimi yapılamaz.

5.2. Ürün veya hizmetle ilgili herhangi bir sorun yaşamanız durumunda, destek ekibimizle iletişime geçerek yardım alabilirsiniz.

6. Sorumluluk Reddi

6.1. hea.web.tr, sunduğu hizmetlerin kesintisiz veya hatasız olacağını garanti etmez. Hizmetlerin kullanımıyla ilgili tüm risk kullanıcıya aittir.

6.2. hea.web.tr, herhangi bir veri kaybı, kar kaybı veya diğer ticari zararlar da dahil olmak üzere, dolaylı veya doğrudan zararlardan sorumlu değildir.

7. Gizlilik

Kişisel verilerinizin korunması ve gizliliğin sağlanması konusunda özen gösteriyoruz. Gizlilik politikamız hakkında daha fazla bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

8. Değişiklikler

hea.web.tr, bu Sözleşme üzerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Değişiklikler, sitede yayınlandığı andan itibaren geçerli olacaktır. Sitenin sürekli kullanımı, güncellenmiş şartları kabul ettiğiniz anlamına gelir.

9. İletişim

Bu Sözleşme ile ilgili herhangi bir sorunuz olursa, lütfen bizimle iletişime geçin:

Mail: [email protected]
Telefon: +90 850 840 5297

Bu Sözleşme, hea.web.tr hizmetlerini kullanırken uymanız gereken şartları belirler. Hizmetlerimizi kullanarak, bu şartları kabul etmiş olursunuz.

 

 

Markanızın dijital dünyada öne çıkmasını sağlayın.

SOSYAL MEDYA
HEA – Dijital Ajans ©2022- 2024 Sanal Sunucu Sponsorumuz BalHost.Net.tr
Close